Magien ved god samhandling

Som fersk student, ivrig, nysgjerrig og ambisiøs, befant jeg meg en hektisk høstdag i en heftig suppe av sterke følelser, motstridende interesser og kamp om ressursene.

Mye stod på spill – omdømme, relasjoner og tradisjoner.

Jeg var minst like mye del av problemårsaken som de andre, der vi møttes i et lite grupperom i den gamle Nidarøhallen. Vi møttes til kamp fra skyttergravene, tre av dem faktisk, og det kompliserte saken at flere av oss hadde et bein i mer enn en av dem…

Stemninga var tung og tett som en brownie, like mørk, men alt annet enn søt. Ingen løsning i sikte. Lenge.

Så skjedde det noe som snudde på alt.

Midt i oppgittheten smiler plutselig Lars og sier «Æ har det!». Han reiser seg opp mens vi ser spørrende på ham. «Vi kan samarbeide. Vi kan lage Trondheim Happening!»

Det var som å sprette champagnen – det ble øyeblikkelig fest, ideene boblet og vi var et team som kastet oss ut i et enestående samarbeidsprosjekt til glede for byen, studenter og næringsliv.

Uforglemmelig. Den dag i dag jobber jeg for å skape slike øyeblikk, o lykke når ideene bobler og folk bidrar med det beste av seg selv.

P.S.: Ble du litt nysgjerrig på Trondheim Happening? Det var en uke i februar 1987 med folkemøter, konferanser, byutviklingsutstilling med introduksjon av de første planene for Nedre Elvehavn, og mye annet sprell – i et samarbeid mellom Studentforeningen ved TØH, Trondheim Markedsforening og Trondheims Handelsstandsforening.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s